Planetarium Manager

A Planetarium Manager egy focimenedzselős játék, mely a http://www.pmanager.org oldalon megy, magyarul is. Elképesztően sok lehetőség közül választhatsz. Speciális mecsstaktikák, formációk, edzés és még sok minden... Nem egy ilyen béna játék, hanem egy marha nagy komoly :). Ha szereted a focit és legalább kétnaponta rászánsz fél órát, csatlakozz!

PM blog

A Plateraium Manager-es "Életemről" szól a blog. http://www.pmanager.org

Archívum

6 új klubhír, meccsopciók

2007.01.05. 14:09 | BartalosKing | Szólj hozzá!

Volt ma 6 klubhírem. Ebből négy a megszokott fizetési dolgok voltak, szponzorom szerencsére emelte az átutalandó összeget, és mivel 2 játékosom eladtam, éppen hogy nem utalja vissza a fizetés összes költségét. Szurkolók is jöttek, pár darab :). Az ötödik hír, hogy Rafael Abelt senki nem vette meg. A hatodik meg az, hogy lesz barátságos meccs hétfőn a Szofi F.C. ellen. Ja, megint a piacon van rafael Abel :)!

A holnapi ligameccsem a JuveToWin ellen lesz, szeretném legyőzni, megint. Csapata 5 meccs óta ugyanazt a 4-4-2 taktikát használja, mely az alapértelmezett. Nem foglalkozik managere a csapattal? Nem tudom, ha nem, az csak előny és nem tudom, hogy le merjem-e írni a taktikát :D. Na jó, leírom, 100%, hogy nem foglalkozik csapatával, 28%-os erőnlétű játékosa van meg 2, vagy több 56%-os. Nagyon durva! Bár mondjuk nem biztos, hogy azért van, mert nem foglalkozik a PM-mel, de ezt hagyjuk... Még az új kapusom nem próbálom ki, majd máskor... Berakom a 89%-os Khakanang Prasertaskult. Most nem nagyon spórolok a játékos-erőnlétekkel, mert a következő két meccsem elég könnyű lesz, aztán az utolsó előtti jó nehéz lesz, majd az utolsó közepes (nézzétek a sorsolásom :D). Most látom, hogy a legtöbb védőmet nem tudom használni, mert alig van közép. Ez már árulkodik a formációról... A kezdő 11 megint csak elég jó. A speciális taktikák is a formációhoz hűek maradtak... Az események is maradtak... Jézus, mindjárt leírom az egész taktikát :D!

Oo... megint nem adok edzéseket, azaz új edzéseket :D.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása