Planetarium Manager

A Planetarium Manager egy focimenedzselős játék, mely a http://www.pmanager.org oldalon megy, magyarul is. Elképesztően sok lehetőség közül választhatsz. Speciális mecsstaktikák, formációk, edzés és még sok minden... Nem egy ilyen béna játék, hanem egy marha nagy komoly :). Ha szereted a focit és legalább kétnaponta rászánsz fél órát, csatlakozz!

PM blog

A Plateraium Manager-es "Életemről" szól a blog. http://www.pmanager.org

Archívum

Bari meccsopciók, újítások érvénybelépése

2007.01.26. 15:24 | BartalosKing | Szólj hozzá!

Ha minden igaz, holnap lesz a barátságos meccsem a Szofi F.C.-vel. Aki olvasta az előző bejegyzéseimet, az tudja, hogy most minden jót beállítunk a meccsopciókban, de nem beszéljük meg a taktikákat. Remélem, hogy ő is beteszi a jókat. Én is csupa jót tettem be. Azért nem az összes legjobbat, de az összes focista a kezdő11-ben nagyon jó. A formáct nem árulom el, de szokásos fajta lesz. Azt azért elmondhatom, hogy támadó-vegyes passzok lesz csapatom stílusa. Esemény nem lesz. Ebből a meccsből, bátran lehet állítani, hogy akármi kisülhet. Lehet, hogy így is nyerek, de lehet, hogy ő nyer sokkal, de persze döntetlen is lehetséges :). A Szofi F.C. formációi elég változók, ahogy elnéztem, szóval a játékosmegfigyelői jelentésből sokra nem mentem :D.

Na, hozzáadták a honlaphoz az ígért fejlesztéseket. A stadionos szuper cucc, bár nem fogok változtatni rajta egy darabig :). Jó drága a tetőépítés. Most olvastam át az egészséges cuccot a hírek között. Végre megértettem a szöveget :D. Az előző véleményemmel ellentétben, most tetszik ez a dolog. A sérüléses rendszer ezzel megváltozik és erőnlétedzésekkel többre lehet menni, mint hogy nézegetjük a szöveget, hogy "Sérült # mérkőzésre" :D.

Most is volt a szokásos 4 új klubhírem. Rossz hír, hogy ugye a játékosaim fizetése igencsak megnőtt, és a szponzor is sokkal kevesebbet utalt mint szokott, tehát most 5.000 kFUH veszteségem lett. Szurkolók csatlakoztak.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása