Planetarium Manager

A Planetarium Manager egy focimenedzselős játék, mely a http://www.pmanager.org oldalon megy, magyarul is. Elképesztően sok lehetőség közül választhatsz. Speciális mecsstaktikák, formációk, edzés és még sok minden... Nem egy ilyen béna játék, hanem egy marha nagy komoly :). Ha szereted a focit és legalább kétnaponta rászánsz fél órát, csatlakozz!

PM blog

A Plateraium Manager-es "Életemről" szól a blog. http://www.pmanager.org

Archívum

Barátságos meccs a Szofi F.C. ellen

2007.01.15. 15:58 | BartalosKing | Szólj hozzá!

Huhh... a meccs előtt 5 perccel állítottam be a dolgokat a meccsre, mert nemrég fogadta el a kihívást barátom. Jó, hogy eszembe jutott :). Most akkor ugye mindketten támadunk a végtelenségig :D. 3-2-5 természetesen a formáció, közepes védőkkel, rossz középpályásokkal és közepes támadókkal. Ebből mi fog kisülni... Beraktam az egyik ifimet is játékra. Na, akkor kezdődjön a meccs :)!

Az Eger LC-s meccs után elfelejtettem megnézni a góllövőlistát, stb... Most Willy Willien van a legközelebb az első helyhez csapatomból, 1 góllal van lemaradva. Legtöbb gólpasszban 3 játékosom áll a dobogón. Az átlagoknál 4 játékosom van az élen. A meccs legjobbjaságban meg lemostak :D.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása