Planetarium Manager

A Planetarium Manager egy focimenedzselős játék, mely a http://www.pmanager.org oldalon megy, magyarul is. Elképesztően sok lehetőség közül választhatsz. Speciális mecsstaktikák, formációk, edzés és még sok minden... Nem egy ilyen béna játék, hanem egy marha nagy komoly :). Ha szereted a focit és legalább kétnaponta rászánsz fél órát, csatlakozz!

PM blog

A Plateraium Manager-es "Életemről" szól a blog. http://www.pmanager.org

Archívum

Szünet

2007.01.21. 10:20 | BartalosKing | Szólj hozzá!

Jaj de jó, egy kis pihenőidő a két szezon között! Bár még így sem a legjobb pihenőidő ez, hisz a barátságos meccsem a Szofi F.C. ellen nem lehet elhanyagolt! Úgy beszéltük ugye meg, hogy mindegyikünk a legjobb játékosaival, taktikájával fog játszani, de nem mondjuk el azt egymásnak. Szerintem holnap meglesz a "szezonváltás", így az összes játékosnak visszamegy 100%-ra az erőnlétük és ha szerencsénk van eltörlődnek a lapok is :). Inkább úgy döntöttem, hogy csak egy, vagy netán két barátságos meccset játszok a bizonytalan időpontok között. Azért be kell vallanom, kicsit türelmetlen agyok 27-ig, sok nap van addig :). De végülis jól ez a pár nap szünet. A kupát a Sztár Trék FC nyerte, én a Braziloknak drukkoltam, látva a sorsolást. De 6-1-re elverte a Brazilokat! Nem túl jó. Az Erzsébeti Zúzda is jó hisszú ideig tartotta magát, de az elődöntőben a Sztár Trék 1-0-ra megverte. A Testvériség Egység Köszorúja meg B-1-es, és ő is eljutott ideág, de a Brazilok 5-0-ra elverte.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása