Planetarium Manager

A Planetarium Manager egy focimenedzselős játék, mely a http://www.pmanager.org oldalon megy, magyarul is. Elképesztően sok lehetőség közül választhatsz. Speciális mecsstaktikák, formációk, edzés és még sok minden... Nem egy ilyen béna játék, hanem egy marha nagy komoly :). Ha szereted a focit és legalább kétnaponta rászánsz fél órát, csatlakozz!

PM blog

A Plateraium Manager-es "Életemről" szól a blog. http://www.pmanager.org

Archívum

Már nem lesz érdekes a szombati ligameccs

2007.01.18. 14:40 | BartalosKing | Szólj hozzá!

Szombaton lesz a szezonban az utolsó ligameccsem a Real Madrid CF-vel. Mindegy, hogy mit fogok mávelni a pályán, úgy is első leszek a D-33-ban, ha nem vesztek és rúg a Soldex 19 gólt :D. Azt hiszem ez az egyetlen csapat, akinek még van managere, meg talán a JuveToWinnek. Most kitálalok :D. 3-2-5 a formációm. Védőm annyi van, mint amennyi támadója van a Realnak. Középpályásom eggyel kevesebb, de hosszú passzokat állítottam be, tehát ha minden királyul megy, a védők bepasszolják például Wiliennek a labdát :). A kezdő 11 nem valami jó. Betettem Hubay Ivánt is a kezdő 11-be. A védők egész jók, de a három legjobbat a Szofi F.C. elleni barátságos meccsre tartogatom. Támadók közül egy két jobb van, Willy Wilien és Gobbi Pál. Nincs egy-az-egyben taktika, viszont emberfogásos a védekezés. Még mindig remélem, hogy nyerek, bár nem lenne sok jelentősége. NIncsenek események, az öltözőben megmondtam a srácoknak, hogy nem izguljanak, lazán játszanak. Ennek megfelelően laza játékot állítottam be.

Ma piacra tettem megint Rafael Abelt, hülyeségből :). Befejezi pályafutását a szezon végén.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása