Planetarium Manager

A Planetarium Manager egy focimenedzselős játék, mely a http://www.pmanager.org oldalon megy, magyarul is. Elképesztően sok lehetőség közül választhatsz. Speciális mecsstaktikák, formációk, edzés és még sok minden... Nem egy ilyen béna játék, hanem egy marha nagy komoly :). Ha szereted a focit és legalább kétnaponta rászánsz fél órát, csatlakozz!

PM blog

A Plateraium Manager-es "Életemről" szól a blog. http://www.pmanager.org

Archívum

Következő ligameccs, klubhírek

2007.01.12. 18:07 | BartalosKing | Szólj hozzá!

Holnap, szombaton lesz a meccsem az Eger LC ellen, aki utolsó a D-33-as tabellán. Nem lesz nehéz győzni :). Gépi managere van, a játékosai nagyon bénák. A formációm ugyanaz (3-4-3, 3 közép védő). A kezdő 11-em elég fura. A védők nem túl erősek és csak 1 középvédő van. A másik kettő védő nem túl jól játszik középen. De a másik középvédő nagyon béna, a harmadik meg az a bizonyos 69%-os :). A speciális taktikák is a régiek, az eseményekben sem változott semmi. A támadókkal nagyon spórolni akarok, mert a következő két meccsem nagyon kemény lesz, ugyanakkor jó támadók kellenek, mert 3 támadóm lesz 4 védő ellen. Egyszer sem nyert leendő ellenfelem, most se fog, 99,99999 /és egy fektetett 8-as :D/%. Bele se merek gondolni, hogy egy ilyen csapat ellen, ebben a meleg helyzetben "kicsikarjak" egy vereséget, vagy egy döntetlent.

A szokásos 4 új klubhíremet olvastam nem sokkal ezelőtt. A játékosok és a személyzet bére kifizetésre került, valamint a stadionom fenntartási költsége és megtört a jég... A szponzorom többet utalt vissza, mint amennyit fizettem! Igaz, csak 500-600 kFUH-val, de nem baj :). Ezután láttam, hogy pár új szurkoló csatlakozott a meglévő lelkes rajongóimhoz :).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása